Bata schoenen, voor ieder wat wils!

Bata schoenen, voor ieder wat wils!

Bata dat opgericht is in 1894 is al sinds de jaren ’30 een bedrijf met een wereldwijde afzet markt. Dit betekent ook dat er een breed assortiment is en voor iedereen een goede schoen naar zijn of haar keuze. Bata heeft voor bijna iedere branche de perfecte schoen, denk aan; bouw, chemie, elektriciteit, lichte industrie en zware industrie. Voor iedere branche is er weer een andere type schoen.

Bata Bickz-schoenen

Bata introduceert een nieuw type werkschoen. Deze schoen, die geschikt is voor consumenten, semi-professionals, hobbyisten en ZZP-ers, die comfortabel zit en ook nog meegaat met de mode dus prima tussen uw schoenen past in de schoenenkast.  De Bata Bickz is een lichtgewicht en heeft een sportief uiterlijk. Doordat de Bata Bickz werkschoen geen stalen neus heeft is hij ook lichter dan andere werkschoenen. Bata Bickz zijn veilig, houden je fit, zijn scherp geprijsd en ze zitten lekker.

Schoenen en sokken

Bata heeft een groot aanbod in werkschoenen en sokken. Populaire schoenen van Bata zijn onder andere BS 2000, Wallstreet, Elegance en Traxx. Ook is de ESD schoen een bekende. Deze schoen kan de statische elektriciteit die een persoon heeft op een veilige en goede manier ten alle tijden ontladen. Ook heeft Bata werksokken, zoals de cool sok en de thermosok. Voor het grootste assortiment bedrijfskleding ben je bij Proforto aan het juiste adres!

Cool sok

In de cool sok zitten de allernieuwste technieken verwerkt die deze sok sterk en vochtregulerend maken. Door de luchtcirculatie blijft de voet koel en droog en maken heeft u minder kans op blaren. Het geeft extra bescherming en geeft comfort door een prettige badstof zool. Ook zitten er verstevigde zones bij de hiel en tenen dit zorgt voor extra duurzaamheid.

Bata bij Proforto

Bij Proforto heb je een brede keuze aan Bata werkschoenen zodat je de schoen vindt die bij je past. Met vragen of andere opmerkingen kun je terecht bij de klantenservice van Proforto.

1 Reactie
  1. Vette schoenen! Weet iemand waar ik deze kan kopen in een winke? Ik woon in de regio Zwolle. Alvast bedankt!

Geef een reactie