De opkomst van werkkleding in de bouw

De opkomst van werkkleding in de bouw

In de online webwinkel van Proforto.nl vind je alleen werkkleding van topmerken met hoogwaardige kwaliteit.  Zoek je standaard werkkleding, zorgkleding, horecakleding of PBM? Dan kun je bij Proforto.nl gegarandeerd slagen voor een degelijke en professionele outfit.

Dagelijks selecteren wij voor jou de meest geavanceerde werkkleding die voldoet aan diverse kwaliteitseisen, zodat jij zorgeloos naar je werk kunt gaan. 

Alle topmerken in één webshop

Op Proforto.nl vind je alleen merken die voorzien zijn van een A-status en horen bij de beste keus onder werkkleding. Ons merkenaanbod in de online winkel bestaat uit onder andere: BP, Carhartt, Clique, Dassy, Dickies, Fristads, Herock, Result en Tricorp. Daarnaast vind je topmerken als Blaklader, 3M, Havep, Snickers en Haen. 

3M

Het merk 3M levert meer dan 50.000 producten op het gebied van werkbescherming. Het bedrijf heeft ruim 100 jaar ervaring in de PBM branche. Zij proberen hun producten continu te blijven innoveren en perfectioneren. 

Blaklader

Het Zweedse merk Blåkläder is ontstaan in 1959.  Het bedrijf heeft een sterk merk opgezet in de laatste 50 jaar door werkkleding te ontwerpen en produceren die naadloos aansluit bij de behoefte van de doelgroep.  Daarnaast heeft het familiebedrijf al meer dan 20 jaar een “triple A gold” waardering.

Haen

Topmerk Haen is een grote leider in zorg- en horecakleding.  Het bedrijf staat voor de hoogste kwaliteit voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De kleding die Haen levert is zeer geschikt voor beroepen in  de horeca en de zorg. 

Havep

Het merk Havep is een dochteronderneming van Van Puijenbroek. Het bedrijf heeft een groot deel van de Nederlandse markt in handen op het gebied van professionele werkkleding.

Snickers

Snickers werkkleding is opgericht in 1975. Snickers Workwear hoort bij één van de grootste merken in Europa. Het merk biedt hoge kwaliteit werkkleding voor werkmensen die veilig, beschermend naar hun werk willen gaan. Snickers streeft naar comfort, duurzaamheid, bescherming en een geavanceerd design.

1 Reactie
  1. I really enjoy the forum.Thanks Again. Cool. Hendricksen

Geef een reactie