Geschikte werkjassen voor alle omstandigheden!

Geschikte werkjassen voor alle omstandigheden!

Vinden jouw werkzaamheden voornamelijk buiten plaats? Dan is de kans groot dat je behoefte hebt aan een werkjas! Nou zijn er verschillende soorten werkjassen die aan verschillende wensen voldoen. In de winter heb je bijvoorbeeld behoefte aan een warme gevoerde winterjas zodat je geen kou hoeft te lijden tijdens jouw werk. Als het minder koud is, heb je liever een lichtgewicht en ademend jack, het liefst wel nog winddicht natuurlijk. In deze situatie kun je kiezen voor een softshell jas.

Reflecterende werkjassenwerkjassen van blaklader

Werk je bijvoorbeeld in de wegwerkzaamheden, offshore, op een vliegveld of bij spoorwegen? Dan is een high-visibility werkjas wat jij nodig hebt! Deze zijn er in drie kleuren: hoge zichtbaarheid geel, oranje en rood. Deze jassen moeten voldoen aan de EN ISO 20471 norm. Ook deze zijn er in verschillende soorten diktes en met verschillende eigenschappen, zoals waterafstotend of brandvertragend.

Bodywarmers

Perfect voor in de lente of de herfst: bodywarmers! Deze houden je torso warm, maar belemmeren je niet in je bewegingsvrijheid bij je armen. Geen hinder tijdens je werkzaamheden dus. Ook deze zijn er in verschillende diktes, en ook in hoge zichtbaarheid.

Werkjassen voor elk seizoen

Naast de bovengenoemde werkjassen die voor speciale seizoenen zeer geschikt zijn, zijn er ook jassen die zowel ademend als isolerend zijn, hierdoor zijn ze voor alle seizoenen geschikt. Ook deze zijn er in reflecterende versies, met brandvertragende en/of antistatische eigenschappen en met water- of winddichte coating. Wil jij een jas met een capuchon omdat je vaak buiten werkt in het slechte weer? Ook deze zijn er. De jassen zijn geschikt voor alle buitenactiviteiten.

Geef een reactie