Professionals dragen werkbroeken van Fristads

Professionals dragen werkbroeken van Fristads

Fristads Kansas is sinds de oprichting en 1925 een belangrijke producent van werkkleding. Het Zweedse merk staat net als Proforto voor kwaliteit en duurzaamheid. Één van de belangrijkste producten van Fristads Kansas zijn de werkbroeken die worden geproduceerd. De werkbroeken binnen het assortiment van  Fristads Kansas zijn zeer uiteenlopend en bieden voor veel verschillende beroepsgroepen de juiste werkbroek. Dit heeft onder andere te maken met de verschillende soorten werkbroeken die bij Fristads Kansas worden geproduceerd.  Zo bestaat een groot deel van de collectie uit de standaard werkbroek met uiteenlopende veiligheidsaspecten. Daarnaast bestaat de broeken collectie van Fristads Kansas uit driekwart werkbroeken en korte werkbroeken. Deze voldoen aan minder veiligheidseisen dan de standaard werkbroeken maar zijn geschikt voor werkzaamheden die plaatsvinden op een warme locatie. Deze werkbroeken zijn voorzien van verschillende opbergzakken zodat de drager zijn gereedschap eenvoudig kan opbergen.

De collectie van Fristads Kansas heeft naast de unisex werkbroeken ook werkbroeken speciaal voor dames. Deze werkbroeken hebben enkele andere kenmerken dan de standaard werkbroeken van Fristads Kansas. Deze werkbroeken zijn gemaakt van stretch materiaal zodat de broek beter vormt naar de drager. Ook de dames werkbroeken voldoen aan uiteenlopende veiligheidseisen en zijn voorzien van verschillende handige opbergzakken om gereedschap in kwijt te kunnen.

Kwaliteit bij werkbroeken van Fristads
Fristads Kanas is groot geworden door nooit in te leveren op kwaliteit. Alle producten die op de markt komen moeten van een minimale kwaliteit zijn. Bij de werkbroeken is het van belang dat alles goed is verwerkt om de drager zo veel mogelijk comfort te bieden en te beschermen tegen gevaren. Hierbij is het van belang dat de klant zelf in kan schatten aan welke veiligheidseisen zijn / haar werkbroek moet voldoen. De kwaliteit van het materiaal wordt bij de Fristads Kansas werkbroeken gemeten in gr/m² (aantal gram per vierkante meter) en geeft de kwaliteit van de stof aan. Hoe meer gram is de stof is verwerkt hoe sterker deze is.

Geef een reactie