Havep werkkleding voor een professionele uitstraling

Havep werkkleding voor een professionele uitstraling

Om zo goed mogelijk de wensen van de klanten te voldoen heeft Havep zich tegenwoordig gespecialiseerd in twee grote productielijnen. Dit is ten eerste Havep Protective Wear en daarnaast Havep Workwear. Met Havep Protective Wear heeft Havep vooral beschermende werkkleding ontwikkeld die voor een veilige werksituatie zorgen, Zo heeft Havep High Visibility werkkleding in felle kleuren geel en oranje die bijzonder goed zichtbaar zijn en zo optimaal beschermen. Daarnaast omvat de Arctic Line werkkleding die bijzonder goed geisoleerd is, warm houdt en tegen zeer lage temperaturen beschermt. De Havep Workwear Line is daartegenover gericht op bepaalde beroepsgroepen en branches, zo biedt Havep werkkleding speciaal voor in de bouw, constructie, voor schilders en stukadoors. Om het aanbod aan werkkleding compleet te maken biedt Havep met de Basic Line standaard werkkleding die voor verschillende werksituaties geschikt is.

Bij Proforto vind je een ruim aanbod aan Havep werkkleding voor verschillende werksituaties. Proforto heeft voor je de beste Havep werkkleding geselecteerd; van werkjassen tot werkbroeken, t-shirts en polo’s, overalls en sweaters tot overige accessoires als handschoenen, riemen, sokken en mutsen. Je vindt dus veel Havep werkkleding op de website van Proforto. Havep is het dochterbedrijf van Van Puijenbroek Textiel en tegenwoordig een grote speler op het gebied van werkkleding. Met ruime ervaring van over 140 jaar in de ontwikkeling en productie van werkkleding weet Havep wat de behoeftes van de klanten zijn, Havep hecht veel waarde aan de kwaliteit van zijn producten; duurzaamheid, comfort en een goede pasvorm staan voor Havep voorop – en dat voor een voordelige prijs.

Vragen over Havep werkkleding

Bij vragen of andere opmerkingen over Havep werkkleding kun je contact opnemen met de Proforto klantenservice. De Proforto klantenservice is op werkdagen van 9.00 – 22.00 voor je beschikbaar en beantwoordt graag al je vragen met betrekking tot werkkleding.

3 Reacties
  1. I have read so many content on the topic of the blogger lovers
    except this article is really a goo post, keep it up.

  2. Appreciate the recommendation. Let me try it out.

  3. You did a good job .

Geef een reactie