Redbrick schoenen voor jou geselecteerd!

Redbrick schoenen voor jou geselecteerd!

Stel je voor, je werkt vaak in gevaarlijke omstandigheden waar een veiligheidsschoen met een versterkte neus en stevige tussenzool die tegen perforatie beschermt vereist is, maar je wilt niet inleveren op het design van de schoen? Dan ben je bij Redbrick aan het juiste adres! Dit merk, dat onder het Nederlandse Allshoes valt, is gespecialiseerd in sneakers en klassieke, nette schoenen, die desondanks voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

Allshoes ontwikkelt zelf schoenen en beheert verschillende merken zoals bijvoorbeeld Redbrick en Grisport, maar staat ook nog eens vooraan als het gaat om trends en marktfilosofie. Het bedrijf is dus over de hele breedte actief, waardoor het een trendsetter is geworden. U haalt met Redbrick dus een product in huis dat ‘Made in Holland’ is, wat kwaliteit en duurzaamheid waarborgt.

We gaan het hieronder even hebben over de veiligheidsnormen zodat je weet waar je aan toe bent.

Veiligheidsnormen

Schoenen met de normering S1P hebben een gesloten zone aan de hiel, antistatische eigenschappen, bieden absorptie van energie in de hiel, weerstand tegen koolwaterstoffen en bescherming tegen perforatie.

Schoenen met de normering S3 hebben eveneens een gesloten zone aan de hiel, antistatische eigenschappen en bieden absorptie van energie in de hiel, weerstand tegen koolwaterstoffen en bescherming tegen perforatie. Tevens is het bovenmateriaal bestendig tegen penetratie en opname van water.

Assortiment

Redbrick heeft niet alleen de sneakers en de classic veiligheidsschoenen, maar voert ook een sokkenlijn. De sokken passen uiteraard perfect bij de schoenen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren bij Proforto.nl.

De topproducten onder de Redbrick schoenen zijn de Granite, Smaragd, Onyx, Sunstone en Azure. Deze schoenen worden het best verkocht en zijn dus erg geliefd. Maar vergeet ook de rest van de collectie niet, waartussen hoogwaardige schoenen zitten. Ons advies is dus om even naar Proforto.nl te surfen en rond te kijken. Je haalt een hoogwaardig product in huis waarvan je lang kunt genieten!

1 Reactie
  1. it’s a very good weblog and i like it very much!

Geef een reactie