Waarom Redbrick ICE dé werkschoen is

Waarom Redbrick ICE dé werkschoen is

Safety first, fashion first. Dat is Redbrick. Een combinatie van 2 sterke uitingen. Redbrick gelooft dat een werkschoen meer is dan veiligheid. Het mag er natuurlijk ook nog fatsoenlijk uitzien. Met Redbricks ga je naar je werk, en je komt er mee thuis. Ze zitten niet alleen erg goed, maar ze staan de drager ook goed! Met een Redbrick kun je over veilig over straat zonder lomp over te komen. Een goed voorbeeld hiervan is de Redbrick ICE.

Redbrick ICE

Als absolute topper is er de Redbrick ICE. Deze schoen is gemaakt van speciaal Nubuck leder, met Cambrelle voering en een zool van TPU. Verder beschikt deze topper over een extra voering van imitatiewol. De neus is speciaal vervaardigd van Carbonite.

De veiligheid wordt gegarandeerd door de kevlar tussenzool. Kevlar is het hoofd ingredient van kogelvrije vesten.

Deze Redbrick werkschoen is gemaakt van Nubuck leder. De schoen heeft een Cambrelle voering en een zool van tpu. Daarnaast beschikt deze comfortabele schoen over een voering van imitatiewol, een carbonite neus, kevlar tussenzool en een uitneembare inlegzool. Proforto.nl voorziet in de verkoop van de verschillende Redbrick modellen, waaronder de Redbrick ICE en Onyx.

Redbrick bij Proforto

Bij Proforto heb je een brede keuze aan Redbrick werkschoenen zodat je de schoen vindt die bij je past. Met vragen of andere opmerkingen kun je terecht bij de klantenservice van Proforto.

Geef een reactie