Werkkleding voor alle seizoenen van Fristads Kansas

Werkkleding voor alle seizoenen van Fristads Kansas

Proforto.nl heeft een groot assortiment met vele merken. De Fristads Kansas werkkleding mag daarin natuurlijk niet missen!

Fristads Kansas is een Zweeds merk dat veilgheid, comfort en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Het bedrijf biedt een breed palet aan werkkleding aan en past daarmee perfect in het assortiment van Proforto.

Het bedrijf is ontstaan uit een samenwerking van de producenten Fristads en Kansas en heeft meer dan 60 jaar ervaring in de markt. Alle producten worden gemaakt met de nieuwste technologie om hoge kwaliteit te garanderen. Werkkleding moet immers niet alleen veilig zijn, maar ook duurzaam. Daar hoort bijvoorbeeld bij dat de kledingstukken vaak gewassen moeten kunnen worden.

Niet alleen wat betreft de kwaliteit van de kleding is het bedrijf gericht op duurzaamheid. Dit begint al bij de productie. Fristads Kansas werkt samen met Fair Wear Foundation, een partner die duurzaamheidseisen controleert en overal ter wereld optreedt tegen uitbuiting en kinderarbeid.

Achter Fristads Kansas staat de Kwintet Group, een samenwerkingsverband van de grootste Europese producten van werkkleding. De kernwaarden van Kwintet zijn decennialange know-how, professionaliteit en duurzaamheid. In de Kwintet group werkt Fristads Kansas samen met onder andere Hejco en Clinic Dress.

Bij Proforto.nl ben je op het goede adres voor Fristads Kansas werkkleding! Wij bieden een grote selectie in allerlei productgroepen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan veiligheidsjassen, damesbroeken, overalls, truien en sweatshirts en natuurlijk de befaamde werkbroeken. Met meer dan 250 producten hebben wij een assortiment waarin voor elke professional wel wat te vinden is. We hebben producten uit de nieuwe Gen Y en Vintage Edition lijnen van Fristads Kansas en gaan dus mee met de laatste trends.

Het beste is natuurlijk dat je zelf kennismaakt met ons assortiment aan Fristads Kansas werkkleding. Volg simpelweg deze link en sta versteld van het brede aanbod van Proforto!

Geef een reactie