ZZP’ers kopen massaal werkbroeken

ZZP’ers kopen massaal werkbroeken

Bij Proforto.nl vind je het grootste assortiment in werkbroeken.  Wij hebben werkbroeken in alle kleuren, soorten en maten. Of je nu een standaard werkbroek zoekt of een werkbroek die brandwerend is, je bent bij Proforto.nl aan het juiste adres!

Alle kleuren, soorten en maten werkbroeken

Bij ons heb je keuze uit de standaard werkbroek, korte werkbroek, brandwerende broek, dames werkbroek en olie/waterwerende werkbroek.

Standaard werkbroek

De standaard werkbroeken zijn geschikt voor verschillende werkzaamheden. De werkbroeken zijn gemaakt van specialistische materialen.

Korte werkbroek

De korte werkbroeken zijn geschikt voor verschillende werkzaamheden en zijn ideaal voor het warme weer. Bij Proforto.nl vind je comfortabele, degelijke korte werkbroeken die de functionaliteit hebben van een standaard werkbroek.

Brandwerende werkbroek

Brandwerende kleding zorgt voor vlamvertraging, zodat het materiaal minder snel ontbrandt of de spreiding vermindert van
vuur. Met de brandwerende werkbroeken van Proforto.nl ben je verzekerd van een goede en optimale bescherming tijdens je werk.

Dames werkbroek

Veilig, degelijk en tóch vrouwelijk en comfortabel. Speciaal voor de stoere vrouw van nu heeft Proforto.nl een diverse collectie aan damesbroeken geselecteerd van verschillende topmerken. De dames werkbroeken zijn voorzien van mooie stoffen en een fijne snit, zodat jij optimaal kan functioneren in je dagelijkse werkzaamheden. 

Olie/Waterwerende werkbroek

Olie- en waterwerende kleding zijn voorzien van een beschermende laag die ervoor zorgen dat je lichaam beschermd is tegen de olie en water. Met de olie- en waterwerende werkbroeken van Proforto.nl ben je verzekerd van een goede en optimale bescherming tijdens je werk.
Weerkbroeken overzicht

Klantenservice bij Proforto.nl

Heb je vragen over onze werkbroeken? Neem dan contact op met onze persoonlijke klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 22.00 uur. Bel 024-711 33 46 of mail naar klantenservice@proforto.nl. Past je bestelde werkbroek toch niet helemaal goed of bevalt die niet? Dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren of ruilen bij Proforto.nl. 

Geef een reactie